Montag, 20. März 2017

Banana muffins gluten free

Ingrediente :

110 gr zahar de cocos ( eu nu am pus deloc )
110 gr unt , la temperatura camerei
2 oua
3 banane mari , foarte coapte
175 gr faina de orez
50 gr amidon de porumb
1 lingurita praf de copt Bio ( gluten free )
1/2 lingurita sare
Optional stafide , seminte chia , ciocolata

Mod preparare :

Se incinge cuptorul la 200 grade ( sau 180 pe ventilatie) .
Batem untul cu zaharul , in cazul meu doar untul, spuma si adaugam ouale , mixam bine si adaugam pe rand bananele zdrobite cu furculita si omogenizam bine.
Separat amestecam faina de orez cu amidonul , praful de copt si sarea apoi turnam peste compozitia lichida cate putin mixand continuu. Eu am impartit compozitia in trei castroane si in fiecare am pus ceva diferit ( unele ciocolata ,  seminte chia si stafide ) , punem hartie pt briose in forme si umplem formele ( le puteti umple bine pt ca nu vor creste foarte mult ) si le dam la cuptor pt 20-25 min sau pana trec testul cu scobitoarea ( ale mele au fost gata in mai putin de 20 minute , deci in functie de cuptor 😊 ) .
Cand sunt gata se scot pe un gratar si se lasa sa se raceasca , hartia se desprinde foarte usor cand s-au racit ! 😉





Keine Kommentare: