Donnerstag, 1. Juni 2017

Brownie cu capsuni si crema de branza

Pentru ca suntem in sezonul capsunelor si de fiecare data la moda este tarta cu capsuni , astazi m-am gandit sa incerc ceva nou , un fel de brownie cu crema de branza si on top , capsuni ..
Asadar avem nevoie de urmatoarele :
O tava patrata (cca 20×30 cm )
O portocala bio
400 gr crema de branza
250 gr smantana ( schmand)
200 ge zahar bio
1 pachet zahar vanilat (sau o lingurita extract de vanilie )
4 oua
1 pachet budinca de vanilie
100 gr ciocolata amaruie
100 gr unt
100 gr faina
1 kg capsuni
1 pachet gelatina rosie
1 lingura sirop de capsuni
Mod de preparare :
1.Incingem cuptorul la 180grade (160 optiunea ventilatie ). Razuim coaja portocalei si stoarcem sucul . Sucul de portocala , coaja, crema de branza , smantana, 50 gr zahar , zaharul vanilat , 2 oua si praful de budinca öe punem in bolul mixerului si mixam pana se omogenizeaza .
2. Ciocolata o taiem cubulete mici iar impreuna cu untul , le topim la bain marine . Lasam sa se raceasca .
3. Celelalte 2 oua le punem cu restul de zahar in bolul mixerului si mixam la viteza mare timp de 5 minute, adaugam si untul cu ciocolata iar apoi cu o spatula incorporam faina.
Punem hartie de copt in tava si punem aluatul , dam la cuptor pt cca 10 minute apoi scoatem si turnam compozitia din crema de branza. Coacem inca aproximativ 25-30 min insa nu mai mult.  Cand este gata , scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca in tava.
4. Capsunile spalate si scurse bine , le taiem on sferturi , le imprastiem peste prajitura iar apoi preparam gelatina precum scrie pe pachet  cu apa si siropul de capsuni . Dam la rece pt 30 minute .

 









Keine Kommentare: