Dienstag, 23. Januar 2018

Piept de pui cu pak choi si salsa

Va povesteam la ultima reteta de programul #cleaneating  , asadar astazi am incercat inca o reteta sanatoasa si delicioasa. 
Piept de pui cu pak choi si salsa din rodie,curry si menta . Suna interesant ? Eu zic ca da si merita incercat :) 
Iata de ce avem nevoie : 
*piept de pui ( eu am ales astazi filè)
*300 gr pak choi ( sau broccoli ) 
*o rodie 
*o lime bio ( sau lamaie) 
*o legatura menta
*cateva rosii mici 
*o lingurita curry
*sare/piper
*2 linguri ulei de masline
*3 linguri ulei de rapita ( sau floarea soarelui) 

Incepem cu salsa si curatam rodia pe care o punem intr-un bol , tocam menta si rosiile cubulete si le adaugam peste rodie , adaugam si curry , uleiul de masline si condimentam cu sare si piper dupa gust, amestecam totul bine si le lasam deoparte.
Punem o tigaie mare cu ulei la incins , condimentam piptul de pui cu sare si piper , spalam pac choi-ul si il taiem pe lung in jumatate iar lamaia rondele. 


Punem carnea in tigaie si o prajim cca 5 minute pe fiecare parte , la jumatatea timpului adaugam lamaia si pak choi si mai lasam pana este carnea gata. 
Servim cu salsa din rodie si menta .

Pofta buna ! ☺

Keine Kommentare: